Η Μπριζίτ Μακρόν στα πόδια του Εμανουέλ Μακρόν – Viral η τρυφερή εικόνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία εβδομάδα έχει μείνει πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, και μία τρυφερή φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, Μπριζίτ Μακρόν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της προεκλογικής ομιλιάς του Γάλλου προέδρου στην La Défense Arena της γαλλικής πρωτεύουσας, έναν πελώριο χώρο που φιλοξενεί συνήθως σημαντικούς αγώνες ράγμπι και συναυλίες, συνοδευόταν από πυροτεχνήματα και άφθονες επευφημίες.

Το ζευγάρι λοιπόν, απαθανατίστηκε από την επίσημη φωτογράφο του Μακρόν, Soazig de la Moissonnière. Σε αυτή την πολύ τρυφερή στιγμή, βλέπουμε τη Μπριζίτ να κάθεται στα πόδια του συζύγου της στα αποδυτήρια του σταδίου λίγο πριν εκείνος αρχίσει να ετοιμάζεται για να κάνει την ομιλία του.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η προσωπική φωτογράφος του Μακρόν, Soazig de la Moissonnière. Και οι δυο φορούν τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Στο επόμενο στιγμιότυπο, το ζευγάρι έχει αλλάξει ρούχα και είναι έτοιμοι για την ομιλία μέσα στην κατάμεστη αίθουσα με 35.000 ψηφοφόρους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.