Γνωστός ηθοποιός: «Φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και για χρόνια τους συνέδεε μια αρκετά στενή φιλία.

Ο λόγος για τον Τάκη Παπαματθαίου που το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, όπου αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη κι έχουμε πάει με Αριστοφάνη στην Επίδαυρο. Εντάξει, δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα. Δηλαδή να δούμε, ακόμα δεν… Είναι βαριές οι καταγγελίες, εννοείται, αλλά σχεδόν πέσαμε από τα σύννεφα. Δε νομίζω πως το φανταζόταν κανένας αυτό».

«Αυτό ήταν ένα καθαρά προσωπικό του θέμα του Φιλιππίδη. Εμείς ήμασταν μαζί στα καλλιτεχνικά. Θα έλεγα ότι ο Πέτρος ήταν αυστηρός. Αυτό. Από αυτά που έβλεπα δηλαδή αλλά μέχρι εκεί», είπε στη συνέχεια.

«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν πιστεύεις τίποτα από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες. Απλά αν αποδειχθούν ότι είναι φούσκες ή κάτι τέτοιο κι αθωωθεί, φυσικά και θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ εγώ με τον Φιλιππίδη. Τι, να μένουμε στις φήμες δηλαδή; E όχι! Άδικο δεν είναι αυτό;» συμπλήρωσε ο Τάκης Παπαματθαίου.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.