Γιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στην πορεία του στον κινηματογράφου και τους σταθμούς που ξεχωρίζει στην καριέρα του.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και για την συνεργασία του με την Φίνος Φιλμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε πως «η πρώτη ταινία που είχα κάνει στην Φίνος Φιλμ ήταν το «Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο» όπου έκανα έναν γιατρό. Η Τζένη Καρέζη είχε ερωτικές σχέσεις με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Και οι δύο ήταν φίλοι μου από την δραματική σχολή του Εθνικού. Μου είπε ο Σακελλάριος όσα θα έπρεπε να πω και μου είχαν δώσει το κείμενο. Όλη τη νύχτα κοιμηθεί από την χαρά μου για να πω το κείμενο. Ε, λοιπόν, έκανα πέντε φορές στοπ! Εγώ που δεν κάνω ποτέ στοπ».

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν από τους συγγραφείς που ήξερε ποιος είσαι και έγραφε επάνω στις δυνατότητες σου. Δεν πρόσεχε, όμως, τον εαυτό του και μας έφυγε τόσο μικρός στην ηλικία».

«Σταρ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Σταρ στην Ελλάδα ήταν η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Χορν» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βογιατζής στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου. Μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός πως θα με δέρνουν στη ζωή μου και τους απαντούσα ότι θα τους δέρνω εγώ με το μυαλό μου».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.