Δημήτρης Σταρόβας: «Όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας – Είναι αναπόφευκτο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο γνωστός μουσικός, ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του και αναφέρθηκε στην μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

«Όπως είπε ο φίλος μου, ο Στάθης Παχίδης, επέλεξε να σε απαλλάξει, που είναι πολύ ωραίο. Ήταν χωρίς επιστροφή. Επειδή μου αρέσει να κρατώ την ουσία από τα πράγματα, κατάλαβα ότι έχουμε την τάση να λέμε θα τα κοιτάξω αργότερα τα πράγματα και θα το δω όταν θα έρθει η στιγμή», είπε για την απώλεια της μητέρας του.

Και πρόσθεσε: «Με βάση τη φυσική εξέλιξη θα έρθει, όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας. Είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις».

«Έφυγα από το σπίτι μου 17 χρονών κι έζησα στο Βέλγιο 2 χρόνια. Δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια ούτε κι επαγγελματικά. Τότε που είχα πει ότι θα πάω να παίξω στα μπουζούκια, ήταν συνυφασμένα με την αλητεία. Δεν μου έφερε εμπόδιο ποτέ κι είναι ωραίο γιατί δεν πρέπει να παίζουμε το ρόλο του Θεού στα παιδιά μας. Με μεγάλωσε μόνη της», σημείωσε χαρακτηριστικά.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.