Φρίκη στην Ιταλία από τη δολοφονία πορνοστάρ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αναγνώριση κατέστη δυνατή μόνο χάρη στα τατουάζ που είχε κάνει το θύμα.

Ήταν μόλις 26 ετών και μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών. Η Carol Maltesi ζούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου και δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από 43χρονο πρώην σύντροφό της.

Το 2021 άφησε το πόστο της ως πωλήτρια, κατά τη διάρκεια του lockdown στη χώρα, αποφασίζοντας να ξεκινήσει καριέρα ως πορνοστάρ στο OnlyFans ως «Charlotte Angie».

Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2022, το πτώμα της κατατεμαχίστηκε, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Όλα τα ιταλικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν τη φρίκη του συγκεκριμένου φόνου. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η ίδια ήταν ζωντανή.

Προ ημερών οι αστυνομικοί δημοσίευσαν το ονοματεπώνυμό της σε μία προσπάθεια να βρουν στοιχεία για τη δολοφονία. Μετά από έρευνα κατέληξαν σε ένα αυτοκίνητο που είχε βρεθεί στο Μπόρνο και δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί. Ετσι, μετά από έρευνα, κατέληξαν στα ίχνη του 43χρονου τραπεζικού υπαλλήλου Davide Fontana ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.