Εύγε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων, στο θέμα των αδέσποτων ζώων Αλεξάνδρα Δημοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, μοιράζοντας -και δικαίως- συγχαρητήρια στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την καθοριστική συμβολή σε θέματα που σχετίζονται με την προστασία των ανυπεράσπιστων ζώων:

Η Αστυνομία Πάτρας και κ. Αχαΐας επαγρυπνεί όπως επανειλημμένα έχει αποδειχτεί με κάποιους να πρωτοστατούν.  Σήμερα το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών ξεχωρίζει και πάλι και βγάζει ασπροπρόσωπη την Ελλάδα ολόκληρη.

Αφαίρεσαν νεαρό σκυλί από εξαιρετικά επικίνδυνο περιβάλλον χωρίς χάσιμο χρόνου και ακολούθως Αστυνομικός του τμήματος γνωστός σε όλη τη φιλοζωική κοινότητα της Πάτρας για την ευαισθησία και την αποτελεσματικότητά του, το πήρε σπίτι του να το φιλοξενήσει για τη νύχτα προκειμένου για να μη μείνει στο τμήμα όλη νύχτα και επί πλέον για να μην επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους εθελοντές.

Το πρωί θα το παραλάβει ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ και όραμά μας είναι να λειτουργήσει σε 24ωρη βάση η εξυπηρέτηση καταφυγίου – κτηνιατρείου. Έχει ήδη καταγραφεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου μας κι ευελπιστούμε να υποστηριχτεί από το αρμόδιο Υπουργείο.

Το όνομα του Αστυνομικού -Μεγακλής Δαλαβούρας- αλλά και τα ονόματα των Αστυνομικών – Παναγιώτης Παπαδάτος και Ιωάννα Πέττα – που πήραν το σκυλάκι στο περιπολικό, φυσικά θα δημοσιευτούν και με επί πλέον τιμητική διάκριση από τα Φιλοζωικά Σωματεία, και όλη τη φιλοζωική κοινότητα της Ελλάδας. Εύγε! @Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.