Σταύρος Μπαλάσκας για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Υπάρχει μια σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, επανήλθε στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Μίλησε για σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση…

Οι Αρχές πηγαίνουν βήμα – βήμα και συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Οι διαρροές δίνουν τροφή για συζητήσεις όπως και οι δηλώσεις από άτομα που έχουν καλή πληροφόρηση. Όπως ο Σταύρος Μπαλάσκας που έκανε λόγο για σοβαρή εξέλιξη στο θέμα. Σε κάθε περίπτωση οι καταθέσεις συνεχίζονται με τους γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών να ετοιμάζουν βαλίτσες για την Αθήνα, προκειμένου να συναντηθούν με τον δικηγόρο τους.

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μίλησε στο Mega ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας. «Ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται με φειδώ. Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν άλμα για την υπόθεση και αφορούν τις τοξικολογικές εξετάσεις», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έχουν προκύψει από την αναψηλάφηση των ιατρικών φακέλων από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές αρχές, στα πλαίσια της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η συγκεκριμένη αναψηλάφηση έφερε νέα δεδομένα στο θρίλερ με τα νεκρά αγγελούδια στην Πάτρα, καθώς στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε προϋπάρχουσες παθήσεις αλλά προκλήθηκε από μη αιτιολογημένη, προς το παρόν τουλάχιστον, έλλειψη οξυγόνου, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής.

Για τη Μαλένα, το πρώτο από τα τρία παιδιά που έφυγε από τη ζωή ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η «κενοτοπιώδης εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων» την οποία διαπίστωσαν η πρώτη ιατροδικαστής και ο παθολογοανατόμος που διενήργησαν τη νεκροψία μπορεί να προκληθεί από ανωμαλία στον μεταβολισμό, χρήση τοξικής ουσίας ή ασφυξία.

Νέα δεδομένα φέρεται να έχουν προκύψει και για την αιτία θανάτου της μόλις 6 μηνών Ίριδας καθώς η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που είχε διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή είχε αναφερθεί, μετά από ιστολογική εξέταση των εγκεφαλικών κυττάρων, σε αλλοιώσεις συμβατές με υποξυγοναιμία, δηλαδή έλλειψη οξυγόνου.

https://www.newsit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.