Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίνε» οι καταθέσεις – «Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών για την αντίδρασή της την ώρα που έφευγε από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή Tlive.

«Έναν αργό, πολυήμερο θάνατο και ανείπωτα βασανιστήρια μέχρι η μικρή Τζωρτζίνα να αφήσει την τελευταία της πνοή σκιαγραφούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών οι οποίες βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Στην συνέχεια όταν η νοσηλεύτρια κατάλαβε ότι το παιδί μέσα στο δωμάτιο έχει καινούριο επεισόδιο, μέσα σε δευτερόλεπτα φώναξε τους γιατρούς, άρχισαν και έτρεχαν όλοι στο θάλαμο του παιδιού. Κατά την είσοδό τους, είδαν ότι το παιδί είχε μελανιάσει, ήταν απνοϊκό και τόσο η γιατρός, όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Αμέσως το παιδάκι διασωληνώθηκε και λίγο αργότερα κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το επεισόδιο, η μητέρα ήταν ψύχραιμη την ώρα που οι γιατροί έκαναν μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν το παιδί» ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive.

 

 

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.