Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: «Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες» λέει ο πατέρας τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε ο πατέρας τους, Μάνος Δασκαλάκης. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολυδώρου είπε ότι όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη η οποία μεταδόθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

kainourgiou-2.jpg

Ανάλογη τοποθέτηση έκανε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι με όλα αυτά που ακούγονται έχει γίνει έξω φρενών και πως θα δώσει τις δικές του απαντήσεις, όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου. Όταν κλείσει ο καυτός φάκελος της υπόθεσης από την Πάτρα και εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα.

Καλλιακμάνης: Δύο οι δικογραφίες

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι έγκλημα, ούτε και ποιος τέλεσε το έγκλημα». Αυτό δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο δικογραφίες, η μία από τον εισαγγελέα που ζητά από την αστυνομία συγκεκριμένα πράγματα και η άλλη μια αυτεπάγγλετη προανάκριση για τον θάνατο του τρίτου παιδιού.

«Η αστυνομία περιμένει ακόμη τις πραγματογνωμοσύνες, τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα πάρει να λάβει όλα τα στοιχεία. Αν θέλετε την άποψή μου, τη λύση θα την δώσει ο εισαγγελέας» πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους αν ο εισαγγελέας διατάξει συλλήψεις σύμφωνα με τα στοιχεία, αν αυτά προκύψουν, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι τέτοιο, περιμένουμε τα στοιχεία» σημείωσε και πρόσθεσε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδικά.

«Αλλο η δημοσιογραφική έρευνα που πολλές φορές έχει αποκαλύψει πολλά» πρόσθεσε, αλλά η αστυνομία λειτουργεί διαφορετικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.