Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Δημήτρη Ζαχαράτου – Το συγκινητικό μήνυμα του γιού του Τάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Ζαχαράτου, πατέρα του Τάκη Ζαχαράτου γνωστού performer και κριτή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που «έφυγε» ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, χτυπημένος από κορονοϊό.

Ο  Δημήτρης Ζαχαράτος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν. Νόσησε στο ίδρυμα της “Αγίας Σκέπης” όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε.

Υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου της οποίας πρόσφερε πάμπολα.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Χαρίκλεια (Χαρούλα), που “έφυγε” πριν μερικά χρόνια, απέκτησαν δύο γιους, τον Τάκη, τον Σωτήρη Ζαχαράτο (πρωταθλητής πυγμαχίας) και την Ιωάννα. Ζούσε για χρόνια στο Θεριανό.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 11 π.μ. από τον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβασε στα social media το πρώτο μήνυμα του μετά τον θάνατο του μπαμπά του.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα ρητό του πνευματικού και συγγραφέα π. Λίβυου, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Όταν περνάς μια δυσκολία, να κάνεις προσευχή. Να ζητάς από τον Θεό να φωτίσει τα βήματα και τις αποφάσεις σου. Και έπειτα να βλέπεις τα σημάδια στην καθημερινότητα της ζωής σου…».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.