Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας για το σπίτι που νοίκιαζαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ερωτήματα και προβληματισμό προκαλούν αναρτήσεις της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, αναφορικά με το σπίτι που νοίκιαζαν και μένει εκεί μέχρι σήμερα η 33χρονη.

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι τα προηγούμενα χρόνια τα ενοίκια έμπαιναν κανονικά στον λογαριασμό της ιδιοκτήτριας. Ωστόσο, η πρώτη ανάρτησή της το 2014 όπου διερωτάται σε group για μητέρες αν δικαιούται το κοινωνικό μέρισμα επειδή είναι φιλοξενούμενη σε σπίτι και άνεργοι και οι δύο (η ίδια και ο σύζυγός της), γεννά εύλογα το ερώτημα του γιατί κάνει αυτή την ερώτηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, νοίκιαζαν το σπίτι και πλήρωναν το ενοίκιο κανονικά.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, το 2019, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε για πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας. Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ζητά πληροφορίες για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως ιδιοκτήτες σπιτιών.

Όπως είχε πει η γειτόνισσα του ζευγαριού στο T-live, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσαν άψογες σχέσεις με τη σπιτονοικοκυρά τους.

Όταν είχε ερωτηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της στο Star πως δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο.

Δείτε το ρεπορτάζ του “Tlive” εδω

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.