Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ποιος αναζητείται από την αστυνομία για το ασύλληπτο έγκλημα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί από χθες το βράδυ την οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα Ηλείας όπου βρέθηκαν νεκροί από το μεγαλύτερο παιδί της οικογενειας ο πατέρας, η μητέρα και τα δυο αδέλφια του!

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν  ότι ο δράστης και δολοφόνος ήταν ο πατέρας της οικογένειας και πως στην συνέχεια αυτοκτόνησε, πλέον όμως η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν έναν άνδρα ο οποίος πριν χρόνια είχε στενές σχέσεις με την μητέρα της οικογένειας.

Το σκηνικό της τραγωδίας

Τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει τραυματισμό από σφαίρα από 9αρι όπλο στο νωτιαίο ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Και οι δύο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πυροβολήθηκαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του patrisnews ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.