Μακελειό στην Ανδραβίδα: Ψάχνουν για συνεργό – Θα γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Δεν μπορώ να εξηγήσω σε τι σύγχυση βρισκόμουν και έκανα αυτό το κακό. Λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη και συγχώρεση θα ζητήσω μόνο από τον Θεό. Δεν ξέρω αν μπορεί να με συγχωρέσει κάποιος άλλος, για αυτό ζητάω συγχώρεση μόνο από Αυτόν».

Με αυτά ακριβώς τα λόγια απάντησε ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφ. «Πατρίς», στις επίμονες ερωτήσεις του Ανακριτή Αμαλιάδας, όσον αφορά τη δολοφονία των δύο ανηλίκων, ηλικίας ενάμισι και δυόμισι ετών, στα οποία ο 60χρονος προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στην εξέταση του tablet που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου στην Ανδραβίδα, αναμένεται να προχωρήσουν οι Αρχές προκειμένου να δουν με ποιον μίλησε μετά την τέλεση της τετραπλής ανθρωποκτονίας, αν υπάρχει συνεργός που τον ειδοποιούσε για τα αστυνομικά μπλόκα, καθώς και αν τελικά φιλοξενήθηκε από κάποιο άτομο στην Πάτρα, στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου έκρυψε και το όπλο.

Όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία δεν υπάρχει αναφορά για άτομο που τον υπέθαλπε και δεν ευσταθεί κατηγορία για υπόθαλψη, εάν βέβαια προκύψει συνεργός, αφού δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 60χρονο.

Τα ευρήματα στην Ανδραβίδα

Όσον αφορά τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι του 60χρονου στην Ανδραβίδα, εντοπίστηκε μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα δίκανο, για τα οποία κατείχε σχετική άδεια, δύο κάρτες SIM και ένα tablet, καθώς και το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ ο καθ’ ομολογίαν δράστης όταν προσήχθη στη Δ.Α Αχαΐας είχε στην κατοχή του το ποσό των 1.000 ευρώ.

https://www.patrisnews.com/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.