Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Κινητοποίηση στην ΔΕΗ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας από κοινού με τη Δημοτική Αρχή Πάτρας καλούν όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων, τους Αγροτικούς Συλλόγους, τη νεολαία, κάθε μαζικό φορέα της πόλης μας να δώσουμε δυναμική απάντηση απέναντι στις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα που εξανεμίζουν το λαϊκό εισόδημα.

Προχωράμε όλοι μαζί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 9:00πμ στα Γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων. Για τις ανάγκες διοργάνωσης της κινητοποίησης προχωράμε σε έκτακτη σύσκεψη φορέων σήμερα Τρίτη και ώρα 7:00μμ στα Γραφεία του ΕΚ Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20.

Θα μας βρουν μπροστά τους! Δεν ανεχόμαστε το 2022, να υπάρχουν στην Πάτρα εκατοντάδες νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα και τα παιδιά τους να διαβάζουν με το κερί, που δεν έχουν θέρμανση, που λόγω της ακρίβειας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε βασικές τους ανάγκες, όπως είναι η τροφή, η ένδυση, η θέρμανση.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Πάτρας τονίζει:

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους στους οποίους οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος έχουν προχωρήσει σε διακοπή της παροχής τους να απευθυνθούν στη Διοίκηση του ΕΚ και όλοι μαζί να παραβρίσκονται την Πέμπτη στην κινητοποίηση της ΔΕΗ για να απαιτήσουμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος. Τηλ. Επικοινωνίας: 2610-226300

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

Άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Καμία διακοπή ρεύματος σε εργατικές – λαϊκές οικογένειες.
Μείωσης της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση όλων των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια.

Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.