Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Επανεκλογή Χάρη Τσίτσικα – Ποιοι εκλέγονται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Κίνηση Αστυνομικών Αχαΐας κέρδισε την πλειοψηφία των εδρών στην τοπική Ένωση μετά την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των εκλογών που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η παράταξη του Χάρη Τσίτσικα σύμφωνα με την σταυροδοσία καταλαμβάνει 5 έδρες στο νέο Δ.Σ. έναντι τριών της Αδέσμευτης Κίνησης Αστυνομικών Αχαίας και της αναξάρτητης Μαρίας Θεοδοσοπούλου. Έτσι ο κ. Τσίτσικας επανεκλέγεται πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας χωρίς να χρειαστεί συνεργασίες, σε μία εκλογική διαδικασία η οποία χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών του Νομού μιας και στις καλπες προσήλθαν (μαζί με εκείνους που ψήφισαν ηλεκτρονικά) 760 εγγεγραμμένοι. Να σημειωθεί πως οι εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη έγιναν με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται:

Χάρης Τσίτσικας 211, Αγγελόπουλος Γεώργιος 197, Κόρδας Ιωάννης 173, Αποστόλου Γεώργιος 151, Χαϊκάλη Αργυρώ 140, Μπαλάσης Γεώργιος 125, Κουρλέσης Γεώργιος 122, Θεοδοσοπούλου-Τσίρκα Μαρία 113, Τσάμης Νικόλαος 105, Γκότσης Νικόλαος 105 Ανάμεσα στους Ν. Τσάμη και Ν. Γκότση θα γίνει κλήρωση για το ποιός από τους δύο θα εκλεγεί στο Συμβούλιο όπως προβλέπεται από το συνδικαλιστικό Νόμο λόγω ισοψηφίας)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.