Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Συμμετοχή στην 3η ημέρα καριέρας του ΟΑΕΔ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/3/2022 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ η 3η ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ του ΟΑΕΔ.

Με την ευκαιρία μεταφέραμε στον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη στον υπουργό κ. Κατσανιώτη και στους βουλευτές μας κα Αλεξοπούλου,  κ. Τσιγκρή και κ. Φωτήλα το αίτημα του εμπορικού κόσμου για μεγαλύτερη στελέχωση του ΟΑΕΔ με εργοδοτικούς συμβούλους και για στοχευμένες ενέργειες ενίσχυσης των μικρών κι μεσαίων επιχειρήσεων που είναι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος στήριξης της κοινωνίας, της οικονομίας και καταπολέμησης της ανεργίας.

oaed3_0.jpg

Ο Σύλλογος συμμετείχε με σκοπό να βοηθήσει τα μέλη του στην σύζευξη της προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Το περίπτερο του συλλόγου μας είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.  Εκατοντάδες συμπολίτες με ιδιαίτερες δεξιότητες, ικανότητες και προσόντα που αναζητούν εργασία ήρθαν σε επαφή μαζί μας  και έδωσαν το βιογραφικό τους. Αναδείχθηκαν και μέσω αυτής της επαφής με τον πιο εμφατικό τρόπο τα τεράστια χρόνια προβλήματα στην αγορά εργασίας  και το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη νεολαία μας και όχι μόνον.

Ο Σύλλογος μας δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να στείλουν στο mail μας (eesp@otenet.gr) τις θέσεις εργασίας που έχουν ανάγκη και προσφέρουν σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον ούτως ώστε να αποστείλουμε τα αντίστοιχα βιογραφικά και να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους εργαζόμενους. Η μεγαλύτερη επένδυση για μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, οι συνεργάτες της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.