Ευχαριστίες του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση:

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος αφού έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ένεκα της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας του, ανέπεμψε δοξολογία προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό ως και στον Άγιο ένδοξο Απόστολο Ανδρέα για την επιτυχή έκβαση της θεραπείας που του χορηγήθηκε καθώς και για την ταχύτατη ανάρρωσή του.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει προς το σεπτό πρόσωπο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου για τις εγκάρδιες, Πατριαρχικές ευχές και ευλογίες του, προς τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Πατρών κ.κ. Χρυσόστομον για το πατρικό του ενδιαφέρον και για την καθ’ ημέραν προσευχήν του και επικοινωνία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους Σεβασμιωτάτους αγίους Αρχιερείς, τους Κληρικούς και τις Μοναστικές Αδελφότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, τις Αρχές, καθώς και απαξάπαντες τους ευσεβείς χριστιανούς που με τις προσευχές και τις δεήσεις τους στάθηκαν αρωγοί σ’ αυτήν την περιπέτεια.

Τέλος, ευγνωμοσύνη απευθύνει προς τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ιδιαιτέρως δε στον θεράποντα ιατρό του κ. Λεωνίδα Στέλλα και στην επιστημονική του ομάδα, καθώς και σε όλους τους Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου.

Εις όλους ο Θεοφιλέστατος εύχεται ταπεινά καλή και ευλογημένη Τεσσαρακοστή, να έχουν όλοι όλα τα καλά του Θεού και τις χαρές του Παραδείσου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.