Δυτ. Ελλάδα: Η δραματική ιστορία ζωής μιας άτυχης μητέρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα 55 της χρόνια ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά στην Ηλεία και την Αμαλιάδα. Η έκκληση της μητέρας για βοήθεια καθηλώνει…

Η ζωή της έδειξε το πιο σκληρό πρόσωπο. Η κάθε μέρα της μητέρας στην Ηλεία είναι δύσκολη, γεμάτη αγωνίες. Από τη μια η μάχη για να ξεπεράσει την ασθένεια που την ταλαιπωρεί και από την άλλη τα οικονομικά προβλήματα που την πιέζουν όλο και περισσότερο. Στις δυσκολίες ήρθε να προστεθεί και ο θάνατος της μητέρας της, που μέχρι πρότινος ήταν το μεγάλο της στήριγμα.

Δραματικές είναι οι μέρες που βιώνει μια 55χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα καθώς η ίδια ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά» με συνεχείς ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια.

Χωρίς δουλειά και οικονομική στήριξη προσπαθεί να ζήσει το παιδί της και να αντιμετωπίσει τις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, έφυγε από τη ζωή το μοναδικό στήριγμα που είχε, η μητέρα της, αφού με την πενιχρή σύνταξη που εκείνη έπαιρνε κατάφερναν έστω να τα βγάζουν πέρα.

Η γυναίκα που είναι και διαζευγμένη, είναι αναγκασμένη να ζει σε ένα σπίτι μόλις 30 τ.μ. ενώ οι οφειλές της τρέχουν, χρωστώντας ήδη στη ΔΕΗ, 8.000 ευρώ για το ρεύμα. Η 55χρονη μητέρα χρειάζεται τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και τη βοήθεια όλων αφού η κατάσταση της υγείας αλλά και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η συγκεκριμένη γυναίκα, για προσωπικούς της λόγους θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της ωστόσο όποιος επιθυμεί να την βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο: 6934-089468.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.