Δ.Ε.Ε.Π. NΔ Αχαΐας: Εκδήλωση σήμερα με ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας όπου θα τιμηθεί η Ημέρα της Γυναίκας, με ομιλία στις 6:30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως.

Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου και η Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών Κυριακή Μπακούρου.

Πριν από την εκδήλωση θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αείμνηστης Υπουργού και προβεβλημένου Στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου.

Εξάλλου, χθες Τρίτη τα κλιμάκια του Τμήματος Γυναικών ολοκλήρωσαν τις πενθήμερες εξορμήσεις – επισκέψεις σε υπηρεσίες , επιχειρήσεις , γειτονιές της πόλης και χώρους δουλειάς, στέλνοντας παντού το μήνυμα για τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες για την κοινωνία της πραγματικής ισότητας και του σεβασμού των ανθρώπινων αξιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί η μνήμη της ηθοποιού Μέμας Σταθοπούλου , της Πολιτευτού – Πρώην Προέδρου της «Ενώσης Γυναικών Πάτρας» Κυριακής Ρογδάκη , της Προέδρου του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Λιολιώ Κολυπέρα ενώ παράλληλα θα τιμηθούν για την ανιδιοτελή προσφορά τους η πρώτη γυναίκα Δημοτική Σύμβουλος της Πάτρας (1975) που ανέδειξε η παράταξη Βάσω Μεντζελοπούλου , η Πρώην Νομάρχης – Πολιτευτής και Πρώτη Προέδρος του Τμήματος Γυναικών Αλέκα Βακάλογλου , η Ιατρός – Αιματολόγος , Πρώην Πρόεδρος πολλών Φιλανθρωπικών Συλλόγων και Πολιτευτής Άννα Σπηλιωτακάρα – Ρηγοπούλου και η Προέδρος του Συλλόγου «Μαχητές»  Μάρθα Χριστοπούλου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς των Συλλόγων Γυναικών Πάτρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.