Απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της Ανδραβίδας – Αποφεύγει να μιλήσει για τα παιδιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας θα περάσει σε λίγες ώρες, προκειμένου να απολογηθεί μετά τη νέα προθεσμία που έλαβε χθες, ο κατηγορούμενος για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος κατηγορείται για την δολοφονία των δύο γονέων και των δύο μικρών παιδιών τους, 2,5 και 1,5 ετών- με την ιατροδικαστική έκθεση να αναφέρει ότι πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά.

Σε δηλώσεις που έκανε ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης, Σπύρος Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος έχει πει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης πως έχει κάνει τους δύο φόνους των ενηλίκων, ενώ ως προς τα ανήλικα θύματα, έχει δηλώσει πως δεν θυμάται».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την πράξη «δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

«Δεν θυμάμαι τι έγινε με τα παιδιά»

Στις ανακοινώσεις που έγιναν την περασμένη Κυριακή από την Αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του.

Όσον αφορά στις δολοφονίες των δύο βρεφών της οικογένειας, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει ενώ κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στη συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς. Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι «δεν έχει συγχώρεση για αυτό».

Αν και σήμερα, στην απολογία του αποφύγει να αναφερθεί στον θάνατο των δυο παιδιών, πιθανόν να ζητηθεί αναπαράσταση του εγκλήματος και μάλιστα στο χώρο που τέλεσε τις φρικαλέες πράξεις του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.