Πάνος Σόμπολος για Ρούλα Πισπιρίγκου: Είναι το έγκλημα του αιώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ ο παλαίμαχος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος.

«Στα 41 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας έχω δει μάνα να σκοτώνει το παιδί, να δηλητηριάζει το παιδί, αλλά όχι κάτω από τέτοιες συνθήκες, με τα όσα προηγήθηκαν και τα όσα ακολούθησαν», τόνισε στην εκπομπή της ΕΡΤ ο Πάνος Σόμπολος.

Ο κ. Σόμπολος είπε ότι «πρόκειται για ένα έγκλημα που σταματάει το μυαλό σου, είναι ό,τι πιο φρικιαστικό μπορεί να φανταστεί το μυαλό του ανθρώπου για αυτό έχει συγκλονιστεί όλη η Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό». Ο έμπειρος δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι «αυτό το πράγμα που τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά μας, αυτή η φοβερή υπόθεση δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά χρονικά».

«Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους ήδη οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στη συλλογή των διαφόρων αποδεικτικών στοιχείων με μεθοδικότητα, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα  και τα στοιχεία αυτά τα έδωσαν στον εισαγγελέα όπως είχαν την υποχρέωση, διότι έκανε προκαταρκτική εξέταση και όχι προανάκριση, κι έτσι προχωρήσαμε στην άσκηση ποινικής δίωξης για το ένα παιδάκι μόνο, τη Τζωρτζίνα, και φυσικά για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σόμπολος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.