Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ.Κυπαρίσσης -Τον είχαν απαγάγει πριν 2 μήνες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μια ελεγχόμενη διαδικασία απελευθέρωσης του απαχθέντος επιχειρηματία από τους απαγωγείς του που τον κρατούσαν επί δίμηνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι απαγωγείς ζητούσαν αρχικά ως λύτρα 2 εκατ. και στη συνέχεια 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες για την απελευθέρωση του επιχειρηματία δόθηκαν λύτρα, αλλά λιγότερα από το ποσό που ζητούσαν αρχικά οι απαγωγείς.

Μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματία ξεκινά το κυνήγι της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Η απαγωγή Κυπαρίσση που είχε σοκάρει
Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλη του η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η συγκεκριμένη κοπέλα, ήταν εκείνη που επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους του επιχειρηματία στην Ελλάδα -καθώς εκείνη βρισκόταν στο εξωτερικό- προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επεσήμαναν πως, η αρπαγή του επιχειρηματία «δεν κράτησε ώρα. Δεν φώναξε βοήθεια -όπως έχει ειπωθεί , αλλά προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο λέγοντας στους απαγωγείς του «ένα λεπτό παιδιά».

Ο 40χρονος, έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον, εκεί που ήταν με ακόμα δύο φίλες του, στις 12:00. Στις 12:02 ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση που διήρκησε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν με αποτέλεσμα να γίνεται μαύρη η οθόνη. Οταν το σήμα επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς , σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν. Ολα αυτά μέχρι που αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κινητού. Τότε, το άρπαξαν και το έκλεισαν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.