Έξαλλος ο Μιχάλης Ιγνατίου με την ρωσική πρεσβεία για την «προτροπή» στους τηλεθεατές να βλέπουν OPEN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την οργίλη αντίδραση του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, Μιχάλη Ιγνατίου, προκάλεσε η… προτροπή (!) της Ρωσικής Πρεσβείας προς τους Έλληνες τηλεθεατές να παρακολουθούν τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Κι αυτό αν αναζητούν «κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση της Ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Με διαδοχικά tweets, ο Μιχάλης Ιγνατίου απάντησε στη διπλωματική αποστολή της Μόσχας στην Αθήνα, σχολιάζοντας πως «αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία».

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της» συνεχίζει ο κ. Ιγνατίου, ενώ προσθέτει ότι «ο ρωσικός στρατός είναι αυτός που έχει σκοτώσει τους ομογενείς μας. Η Μόσχα πρέπει να απολογηθεί για τις δολοφονίες των ομογενών μας».

Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για «άθλιες επιθέσεις από τα τρολς της Ρωσικής Πρεσβείας», «που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία», όπως ανέφερε.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.