Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Θα είναι μια δύσκολη υπόθεση» λέει ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις 8 Απριλίου του 2022 αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την δολοφονία της συζύγου του.
Η γυναικοκτονία που σημειώθηκε στις αρχές Μαΐου του 2021 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει η προσπάθεια του 33χρονου πιλότου να παραπλανήσει τις Αρχές.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εν όψει της πολύκροτης δίκης. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου πιλότου, που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, ανέφερε πως θα συνεχιστεί η προανακριτική και ανακριτική γραμμή, πως βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σημείωσε επίσης ότι όσο πλησιάζει η δίκη ο πελάτης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θέλει να ακούσει όλα όσα θα πουν οι μάρτυρες για να τοποθετηθεί κι εκείνος στο τέλος. Σχετικά με τους μάρτυρες υπεράσπισης, ο δικηγόρος, δήλωσε πως υπάρχουν μάρτυρες του ευρύτερου κύκλου του 33χρονου πιλότου που θα μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού και για πριν το συμβάν.

Ανέφερε δε πως: «Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη δίκη όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Είναι πολύπλευρη και έχει να αναδείξει και πράγματα κατά την αποδεικτική διαδικασία. Αυτά το εάν θα οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα τους δικαστές, προκειμένου να εκτιμήσουν διαφορετικά την κατάσταση του εντολέως μου, θα το δούμε».

Στην ερώτηση για το πώς θα διατηρηθεί αυτή η υπερασπιστική γραμμή ότι βρισκόταν εν βρασμώ, ενώ είχε σκηνοθετήσει όλο αυτό, απαντά: «Για όλα αυτά τα πράγματα παρέχει τις εξηγήσεις και θα παρέχει περισσότερες για το ποια ήταν η συναισθηματική του φόρτιση».

πηγη: ΑΝΤ1

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.