ΑΣΕΠ: Πάνω από 200 προσλήψεις σε Δήμους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δήμοι και φορείς της χώρας επιλέγουν υπαλλήλους μέσω των σχετικών προκηρύξεων στον ΑΣΕΠ. Μάλιστα σύμφωνα με τις προκηρύξεις θα προσληφθούν υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

Προσλήψεις 50 υδρονομέων στο Δήμο Κατερίνης

Ο Δήμος Κατερίνης γνωστοποιεί την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µερικής απασχόλησης, συνολικά πενήντα (50) υδρονοµέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2022.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 66 συμβασιούχων στο Δ. Κορδελιού-Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα έξι (66) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, που εδρεύει στους Αμπελοκήπους.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Λεβαδέων

O Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 7 ατόμων στη ΔΕΥΑ Βορείου Άξονα Νομού Χανίων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Βορείου Άξονα Νομού Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.), που εδρεύει στο Δήμο Πλατανιά της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 7 ατόμων στην ΕΦΑ Καστοριάς

Η ΕΦΑ Καστοριάς ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 5 «Αρχαιολογική εποπτεία εκσκαφών» της πράξης «Ανάπτυξη δικτύου διανομής φυσικού αερίου μέσης και χαμηλής πίεσης» για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

Οκτώ υδρονομείς στο δήμο Μακρακώμης

Με οκτώ υπαλλήλους ενισχύεται ο Δήμος Μακρακώμης.

Η αρδευτική περίοδος ορίζεται από 01/05/2022 έως 30/09/2022 και οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 23 – 60 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 22 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

30 ετήσιες συμβάσεις στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης

Πρόσληψη 30 νυχτοφυλάκων προωθούν τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης.

Η σύμβαση εργασίας ισχύει από την ημερομηνία υπογραφής της και έως 12 μήνες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Κυριακή 20 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

16 προσλήψεις στον δήμο Αγίου Νικολάου

Πρόσληψη δεκαέξι υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις, πρέπει να πληρούν τα τυπικά προσόντα για την πλήρωσή τους, σύμφωνα με τα όσα έχει θέσει η προκήρυξη.

H υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

 

 

πηγή dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.