53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε επί 1,5 χρόνο την κόρη της συντρόφου του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί ενάμιση χρόνο την 14χρονη κόρη της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο κατηγορούμενος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για τα κακουργήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.

Δίωξη του ασκήθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr και για τα πλημμελήματα της παρουσίασης πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο, το οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει ή να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και της ενδοοικογενειακής απειλής κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 53χρονος από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα της συνέβαιναν σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, απειλώντας την ότι θα χώριζε την μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.