Συνάντηση γνωριμίας το Σάββατο στο Λιθογραφείον με το project: Queer & Performances

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η EQUUS Art Company προσκαλεί το κοινό στη πρώτη συνάντηση γνωριμίας του project: Queer & Performances. Το συγκεκριμένο project αποτελεί μέρος και συνέχεια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Rainbow Drama Theater των οργανισμών Rainbow Community Development Center Slovakia & TdU – Theater der Unterdrucken Wien, το οποίο βρίσκεται στη 2η φάση υλοποίησης του στη Σλοβακία.

Σκοπός όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, είναι η δημιουργία μιας ομάδας, που θα ασχοληθεί με τα θέματα και τις δραστηριότητες του προγράμματος στην Ελλάδα. Ενώ μέσα από τη δουλειά της ομάδας, προβλέπεται η δημιουργία μιας  performance που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Λιθογραφείον αλλά και σε διαφορετικούς χώρους στην Αθήνα.

Η συνάντηση/γνωριμία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 12/3 στις 12 το μεσημέρι στο θέατρο Λιθογραφείον,  στην οδό Μαιζώνος 172 β’ πλησίον της Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα.

Στην συνάντηση γνωριμίας θα επικοινωνηθούν τα διάφορα θέματα που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους χώρους  και η μετέπειτα σύνδεσή τους με τις παραστατικές τέχνες, θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό workshop με activities γύρω από αυτά τα ζητήματα και θα συζητήσουμε τη συνέχεια και τη δυναμική του project στα επόμενα στάδια του.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ομάδες και άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ακτιβισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την Queer κοινότητα, το θέατρο, τις τέχνες & Performance Art, φοιτητές δραματικών σχολών, φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών Πάτρας, αλλά και οποιαδήποτε ομάδα ή άτομο, ευαισθητοποιημένο γύρω απο τα θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και του χώρου των τεχνών, που θα ήθελε να ενημερωθεί για το project.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6945477382, καθώς και στη σελίδα του fb: https://www.facebook.com/EQUUSArtPerformances

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.