Στην τελική ευθεία οι δράσεις των Αρμάδων Εφήβων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζονται σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα και με γόνιμη παραγωγή οι δραστηριότητες των Αρμάδων Εφήβων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022, οι οποίες μπαίνουν στην τελική ευθεία αυτή την τελευταία εβδομάδα της καρναβαλικής περιόδου.

Μέσα από τα βιωματικά καρναβαλικά εργαστήρια οι αυτοδιοικούμενες ομάδες/παρέες εφήβων (13-17 ετών) μαθαίνουν τα μυστικά του Πατρινού Καρναβαλιού συμμετέχοντας δωρεάν, σχεδιάζουν και δημιουργούν το δικό τους Καρναβάλι κάνοντας καθοριστικά βήματα χαράς, φαντασίας, έμπνευσης, συλλογικής καλλιτεχνικής δράσης και συμμετοχικότητας στον δρόμο του δικού τους Καρναβαλιού.

Μέσα από τα εργαστήρια και με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών Όλγας Μοσχόβου Βασιλικής Κασπίρη οι Αρμάδες των Εφήβων βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην καρναβαλική στολή τους που θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο της συναυλίας των Swingin΄ Cats και της τελετής λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 20.30 στα Παλαιά Σφαγεία.

Συντονιστής της δράσης είναι ο Γιώργος Μαγιάκης, Βοηθός Δημάρχου για το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.