Η σατιρική επιθεώρηση «Λίγο απ’ Όλους» στο θέατρο act

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mια μοναδική επιθεώρηση σε πρωτότυπα κείμενα που έγραψαν οι Κωνσταντίνος Μάγνης, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπαντωνόπουλος, Δημήτρης Τουλιάτος και Τηλέμαχος Τσαρδάκας πρόκειται να παρουσιαστεί με φιγούρες και τεχνικές θεάτρου Σκιών από τον Κώστα και Μπάμπη Μακρή στο Θέατρο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα το χρονικό διάστημα 9 με 12/3/2022 στις 21.15.

Συμμετέχει η Νάντια Κωνσταντινίδη.

Ο τίτλος της πρωτότυπης σατιρικής επιθεώρησης είναι «Λίγο Απ’ όλους».

Τι θα συμβεί αν ο Καραγκιόζης γίνει πλουτοκράτης;

Που ανοίγει το πιο νόστιμο breadé και πόσο πάει η Παρασκευούλα;

Μεγάλη έρευνα της παλιοκουβέντας για τον επόμενο δήμαρχο και κλήρωση για ένα ταξίδι στο διάστημα.

Το Μαύρο Θέατρο Πάτρας και ο Καραγκιόζης του Μακρή παρουσιάζουν στο θέατρο act την σατιρική επιθεώρηση για Θέατρο Σκιών: Λίγο Απ’ όλους.

Το Θέατρο Σκιών για πρώτη φορά περπατά στα βήματα και τις φόρμες της επιθεώρησης, με αυτοτελή νούμερα που σχολιάζουν και σατιρίζουν της επικαιρότητα και όχι μόνο!

Πρωτότυπα κείμενα έχουν γράψει οι: Κωνσταντίνος Μάγνης, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπαντωνόπουλος, Δημήτρης Τουλιάτος και Τηλέμαχος Τσαρδάκας.

Τις φιγούρες και το Θέατρο Σκιών επιμελείται ο Κώστας Μακρής ενώ την ερμηνεία και σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μπάμπης Μακρής.

Στην παράσταση συμμετέχει ως Special Guest Star η Νάντια Κωνσταντινίδη.

Μετά το τέλος της κάθε παράστασης θα προσφέρονται στους θεατές ΧΥΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.

Η παράσταση, που είναι παραγωγή της ομάδας Πολιτισμού και Επικοινωνίας area 51, θα παρουσιασθεί για 5 μόνο ημέρες στο Θέατρο Act από Τετάρτη 9 έως και Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, στις 21:15.

Εισιτήρια: προπώληση 12€, ταμείο 15€  viva.gr, ταμείο θεάτρου Act.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.