Πατρινό Καρναβάλι 2022: Ο Κόκκινος Χορός επιστρέφει όπως του αξίζει!!!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές αλλά ο Κόκκινος Χορός είναι η απόλυτης εισαγωγή στο τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού και αυτό που μας δίνει την περισσότερη ενέργεια. Ένα Party τόσο Πατρινό αλλά και τόσο διαφορετικό. Με ένα διαφορετικό χαρακτήρα, ένταση και ρυθμό. Φέτος επιστρέφει δυναμικό και με επιπλέον ενέργεια μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω COVID.

Ήδη μετράμε τις μέρες αντίστροφα για την τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού, για να μας ανεβάσει και θα σας δώσει ενέργεια και για τις επόμενες ημέρες. Για μία ακόμα χρονιά ο Κόκκινος Χορός θα γίνει στο Royal (παλαιό πτωχοκομείο) το οποίο αναμένεται να ζήσει τις δόξες από τις προηγούμενες χρονιές.

Στα decks θα είναι οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος. Ένα δίδυμο που αποτελεί εγγύηση για το κέφι και για να σας κρατήσει μέχρι το πρωί. Ο Χορός είναι Free Drink ενώ παρέχει και φαγητό για να πάρετε την έξτρα ενέργεια που θα χρειαστείτε μέχρι το πρωί.

Το Party πριν το Party επιστρέφει

Η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει γι’ αυτό πριν αρχίσει κανονικό πρόγραμμα του Κόκκινου, έχουμε ένα καρναβαλικό πάρτι με διαφορετική μουσική και ήχους που έχουμε αγαπήσει. Σε αυτό θα ακούσουμε τα πιο κλασικά καρναβαλικά τραγούδια σε συνδυασμό με την τα καλύτερα κομμάτια των 90s που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο Πατρινό Καρναβάλι

Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή

Οι προσκλήσεις για τον κόκκινο για εσάς και την παρέα σας είναι ένα θέμα που θα πρέπει να δείτε άμεσα καθώς σχεδόν κάθε χρόνο τελειώνουν νωρίς. Ειδικά φέτος που υπάρχει όριο στον αριθμό ατόμων θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα. Δεν μένει πολύς χρόνος άλλωστε και ο Κόκκινος Χορός θα κάνει Sold Out.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.