Συνατσάκη σε Κούγια: Δηλώνω ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη δική της απάντηση στα όσα είπε για την ίδια ο Αλέξης Κούγιας, στο περιθώριο της δίκης Λιγνάδη, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει; Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω.

Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει την μπάλα».

Η Μαίρη Συνατσάκη με τη σειρά της απάντησε στον γνωστό ποινικολόγο με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας στη λεζάντα: «Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.