Πασχάλης Τσαρούχας: Με τη Θεοφανία ήταν έρωτας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Και βέβαια έχουμε πολύ καλή σχέση», λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά, με την οποία, όπως είπε, έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή, ποια είναι τα νέα δεδομένα;

Τώρα ησυχία. Αλήθεια. Κάτι έχω στο μυαλό μου, αλλά είναι ησυχία.

Με τη Θεοφανία Παπαθωμά συνεχίζετε να έχετε καλές σχέσεις;

Με τη Θεοφανία ήταν έρωτας! Και βέβαια έχουμε πολύ καλή σχέση, μιλήσαμε και το πρωί. Μένουμε πολύ κοντά πια, πήγα και πήρα τον γιο μας, τον Αχιλλέα, για προπόνηση, ήρθε η Θεοφανία μού έφερε κάτι πράγματα για το δικό μου σπίτι…

Έχεις και μία κόρη από μια άλλη γυναίκα, με την οποία όμως δεν παντρεύτηκες.

Ναι, με τη Νατάσα Παπαγιάννη. Η Αλεξάνδρα ζει με τη μητέρα της στην Έδεσσα, είναι 10 χρόνια μικρότερη από τον Αχιλλέα, είναι 5,5 ετών. Τα δύο αδέλφια έχουν υπέροχη σχέση, φροντίζει ο μπαμπάς τους. Κάνουμε μαζί διακοπές στην εξοχή, ανεβαίνουμε συχνά με τον Αχιλλέα πάνω, είναι αγαπημένα αδέλφια και εκείνη τον αγαπάει πολύ, είναι ο ξανθός θεός της.

Δεν είναι εύκολη συνθήκη, λόγω της απόστασης, αλλά είναι καλά παιδιά. Ο Αχιλλέας είναι λεβέντης, μπορεί να δει άδικο και να πάει να πλακωθεί, θέλει να υπερασπίζεται το δίκαιο. Η Αλεξάνδρα είναι μικρούλα ακόμα για τέτοια.

Με τη Θεοφανία και τον Γρηγόρη Πετράκο έχετε συζητήσει το θέμα των εμβολίων;

Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι πιστεύει. Είναι ζήτημα αυτοδιάθεσης και πρέπει να το υπερασπιζόμαστε ως κοινωνία. Εγώ έκανα το μονοδοσικό, το Johnson, αλλά δεν θα κάνω άλλο. Το έκανα για πρακτικούς λόγους, για να διευκολύνομαι στα ταξίδια. Όσον αφορά το πρακτικό της καθημερινότητας, δεν με απασχολεί αν θα μου επιτρέψουν την είσοδο ή όχι σε ένα εστιατόριο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.