Μανώλης Κονταρός: Το τροχαίο ατύχημα η εξομολόγηση για την οικογένειά του και η σχέση με τη Δέσποινα Βανδή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας 7/3 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να τον αφήσει καθηλωμένο σε καροτσάκι, για τη σύζυγό του και τα παιδιά του ενώ αποκάλυψε αν θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Μανώλης Κονταρός μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, δήλωσε: «Βεβαίως και έχω εισπράξει δύναμη και αγάπη και από τη γυναίκα μου και από τα παιδιά μου και από φίλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό, όμως η ζωή είναι όμορφη και την προχωρώ, όπως μπορώ. Κάνω και όνειρα και προχωρώ. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω».

Αυτό δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές με στενοχωρεί, αλλά θυμάμαι ότι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος ο Γιάννης και κάναμε ένα τραπέζι στο σπίτι και είχαν έρθει πολλοί φίλοι. Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος και κρατούσα τα παιδιά μου και περάσαν όλοι οι συγγενείς και φίλοι και με κρατούσαν λίγο όρθιο και χορεύανε, εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, αλλά η μέσα στην ψυχή μου ένιωσα ότι χόρεψα».

Η σχέση με τα τέσσερα παιδιά του και η σύζυγό του

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δυσκολίες τους αλλά δεν πρέπει να παραδίνεται πρέπει να ζει. Κάνω τα πάντα και νιώθω πολύ χαρούμενος. Μαζί με φίλους μου, με την οικογένειά μου, έχω τέσσερα παιδιά που το καθένα με ταλαιπωρεί με τον τρόπο του. Και στα τέσσερα παιδιά μου αρέσει η μουσική η μικρή μου κόρη είναι και ο πιο αυστηρός μου κριτής. Θέλω να κάνουν όνειρα, να βάζουν στόχους και να κάνουν ότι αγαπάνε και εγώ μαζί τους» σημείωσε ο Μανώλης Κονταρός.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ρομαντικός και αφιερώνω μαντινάδες στη σύζυγό μου και της έχω γράψει και τραγούδι. Με τη γυναίκα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί, πολύ πριν το 1996».

Όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο κουμπάρος στον γάμο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, ο Μανώλης Κονταρός απάντησε: «Με τη Δέσποινα και τον Βασίλη είμαστε καλοί φίλοι. Οπότε αν είναι να παντρευτούν θα το δούμε».

https://www.tlife.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.