Γιώργος Παπαγεωργίου: Πώς αντιδρά στις ερωτικές σκηνές της Δανάης Μιχαλάκη;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στο «The 2Night Show», ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» και αποκάλυψε πως για το φινάλε θα γυριστούν τρεις διαφορετικές βερσιόν.

«Ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του “Χρήστου”. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα. Όσο παίρνει την αγωγή του δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος είναι διπολικός. Με την εξέλιξη των φαρμάκων δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλες ασθένειες», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Για το φινάλε της «Σκοτεινής Θάλασσας», ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα γυριστούν τρεις βερσιόν, διότι δεν θέλει ο σκηνοθέτης να διαρρεύσει το τέλος. «Δε θέλουν να διαρρεύσει το φινάλε. Θα είναι έκπληξη. Έχω και εγώ την αγωνία»» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Πώς αντιδρά όταν βλέπει τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη σε ερωτικές σκηνές;

«Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτικές σκηνές. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός, θα μου φαινόταν ακατανόητο και πάρα πολύ δύσκολο. Όμως έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση, ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση» εξήγησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.