Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογείται: «Ρωτάνε τον γιο μου τι οικογένεια είναι αυτή….»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο coming out που έκανε πριν 11χρόνια, αλλά στον γιο του, Γιώργο.

«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα με τα άλλα παιδιά, διότι όταν θα βγει έξω από το σπίτι η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή αν δεν υπάρχει κανένας πάει σε ίδρυμα. Δεν αναγνωρίζετε ο άνθρωπος με τον οποίο το παιδί έχει αναγνωρίσει ως οικογένεια. Η τεκνοθεσία σημαίνει αυτό.

Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν έχει συμβεί κάτι που τον έχει πειράξει. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει την αλήθεια. Όταν τον ρωτάνε “α, τι οικογένεια είναι αυτή;: τους το εξηγεί πολύ καλά και το καταλαβαίνουν».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.