Αντώνης Λουδάρος: «Είναι ντροπή, υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν εξευτελιστικές αμοιβές»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» αναφέρθηκε στο πως κατάφερε να υπερνικήσει τους φόβους του και πως βίωσε την προδοσία από στενή του φίλη.

«Νίκησα τους φόβους μου, έχω κάνει παρά πέντε και ρόλλερ κόστερ. Δεν έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου όσο θα ήθελα ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Από μικρό παιδί δίνω μάχη με τα κιλά. Δεν καταλάβαινα που είναι το κακό να τρώω ότι μου αρέσει», είπε αρχικά για τα κιλά του.

Ο ίδιος ένιωσε προδομένος όταν τον ερωτεύτηκε η κολλητή του, κάτι που δεν μπορούσε να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να μπει τέλος στη φιλία τους.

«Ένιωσα προδοσία όταν με ερωτεύτηκε η κολλητή μου, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα. Την έχασα από φίλη, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ όλο το άλλο. Έπαιξα στο θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου και έπρεπε να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μου ήταν δυσβάσταχτο όταν έπαιζα με έναν συνάδελφο που δεν λέγαμε ούτε καλημέρα».

Εκείνο που εξοργίζει τον Αντώνη Λουδάρο είναι οι ντροπιαστικές αμοιβές των ηθοποιών που παίζουν σε τηλεοπτικές σειρές: «Χαίρομαι για την καλή μυθοπλασία που βλέπω, αλλά είναι ντροπή οι αμοιβές των ηθοποιών που μαθαίνω. Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο. Οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα κάνουν το μεγαλύτερο εργασιακό bullying», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.