Πάτρα: Το «σπιράλ» συζητά για την ανακύκλωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σημειώνεται:

Τον φάκελο ανακύκλωση, ανοίγει το σπιράλ, στη νέα διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, στο πλαίσιο αντίστοιχων συζητήσεων που έχει προκαλέσει για διάφορα ζητήματα της πόλης, δίνοντας το λόγο στους ειδικούς, προκειμένου να αναλύσουν την υπάρχουσα κατάσταση και τις προοπτικές.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί απόψε (Τετάρτη 16/02/2022), ώρα 8.00μμ, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.spiralpatras.gr και από τα κοινωνικά δίκτυα και το κανάλι του σπιράλ στο YouTube, με δυνατότητα διαδικτυακής αναμετάδοσης από όποιο μέσο ή φορέα ενδιαφέρεται.

Η επιλογή των συμμετεχόντων στην ανοικτή συζήτηση έγινε έτσι ώστε να υπάρχει ενδεικτική αντιπροσωπευτικότητα από όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες, να προβληθούν οι καλές πρακτικές και να παρουσιαστούν ελληνικά και διεθνή δεδομένα από την υπάρχουσα κατάσταση.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι Βώρος Θεόδωρος, ενεργός πολίτης σε σχέση με τη δημιουργία των πράσινων γωνιών, Καραπαναγιώτη Χρυσή, Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, υπεύθυνη του Σύντομου Προγράμματος Σπουδών για τη διαχείριση αποβλήτων του ΕΑΠ, Κόκκαλη Σπυριδούλα, Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Βόρειας Κέρκυρας, Νικολαδάκης Τάσος, “ΚοινΣΕΠ Ανακυκλώνω στην πηγή” Πάτρα, Βαγγέλης Κυρίτσης, Περιβαλλοντολόγος, Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και πρώην στέλεχος ΕΟΑΝ και Υπουργείου Περιβάλλοντος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κογκόλης.

Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα αποστολής σχολίων και ερωτήσεων, κατά τη συζήτηση και πριν από αυτή στο anakiklosi@spiralpatras.gr.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.