Πάτρα: Εξιχνιάστηκε η ληστεία στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον, κατά πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας των ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων που σημειώθηκε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Κατά πληροφορίες ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο για να οργανώσουν τον τρόπο δράσης τους  και στη συνέχεια μετέβησαν στα ΕΛΤΑ όπου και προχώρησαν στη ληστεία. Στη συνέχεια μετέβησαν ξανά στο ξενοδοχείο για να μοιράσουν τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ενός, τον οποίον και συνέλαβαν, ενώ ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τα στοιχεία του δεύτερου δράστη, ο οποίος  έχει επικοινωνήσει ήδη, μέσω εκπροσώπου του, με την Αστυνομία και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο δραστών φέρεται να ήταν στο παρελθόν υπάλληλος σε εταιρεία συνεργαζόμενη με τα ΕΛΤΑ, στον κλάδο της διανομής δεμάτων.

Μάλιστα, είχε προκαλέσει στο παρελθόν την κινητοποίηση των Αρχών, όταν δεν είχε επιστρέψει στην εταιρεία του, αφού ολοκλήρωσε τη διανομή των δεμάτων του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για την εξαφάνισή του. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος στη συνέχεια απολύθηκε από τη δουλειά του.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.