Θεσσαλονίκη: Πτώση θανάτου από τον 5ο όροφο για μητέρα 2 παιδιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με μια νεαρή μητέρα δύο παιδιών, να χάνει τη ζωή της, από πτώση στο κενό. Αποκλεισμένο το σημείο…

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 45χρονη έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή. Η τραγική είδηση έχει παγώσει την περιοχή των Δελφών στη Θεσσαλονίκη, με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας να ειδοποιείται στη δουλειά του και να επιστρέφει στο σπίτι. Η πτώση θανάτου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 12.00 και το σημείο αποκλείστηκε ταχύτατα από αστυνομικούς.

Τη ζωή της έχασε λίγο πριν τις 12.00 μία γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών πέφτοντας από μπαλκόνι διαμερίσματος πέμπτου ορόφου, από πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Ορέστου στην περιοχή Δελφών, στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο βρέθηκαν ταχύτατα αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενώ ο σύζυγος της που βρισκόταν στην εργασία του εκείνη τη στιγμή, ενημερώθηκε από τις Αρχές και επιστρέφει στο σπίτι του.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο θάνατος της μητέρας οφείλεται σε δυστύχημα ή έχουν να κάνουν με αυτοκτονία. Άνθρωποι από τη γειτονιά, έλεγαν πως δεν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της 45χρονης το τελευταίο διάστημα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.