Τούχελ για Λουκάκου: «Έχουμε συνάντηση τη Δευτέρα, πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα γι’ ακόμη μία φορά απασχόλησε η υπόθεση Ρομελού Λουκάκου. Ο Βέλγος έμεινε εκτός αποστολής των μπλε μετά τις βόμβες που έριξε σε συνέντευξη στο ιταλικό Sky Sports, όπου εξέφρασε μεταξύ άλλων δυσαρέσκεια για τον τρόπο χρησιμοποίησής του από τον Τούχελ και έριχνε γέφυρες επιστροφής στην Ίντερ.

Ο Γερμανός προπονητής ερωτήθηκε για το γεγονός από το BeIN Sports. Τόνισε πως το μέλλον του Λουκάκου θα συζητηθεί σε συνάντηση την Δευτέρα (3/1), ενώ εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να τον αφήσει εκτός του ντέρμπι.

«Υπάρχει συνάντηση τη Δευτέρα. Χρειαζόμασταν χρόνο και γι’ αυτό καθυστερήσαμε την απόφαση. Νόμιζα ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν νιώθω ότι έχω δεχθεί επίθεση ή απογοήτευση, δεν είναι προσωπικό.

Όμως το θέμα έγινε μεγάλο σε ένα Σάββατο που την επόμενη μέρα παίζαμε με τη Λίβερπουλ. Υπήρξε θόρυβος. Προστατεύσαμε την προετοιμασία, αυτό χρειαζόμασταν και γι’ αυτό βρέθηκε εκτός αποστολής. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και χρειάζεται να αποδόσεις σε κορυφαίο επίπεδο» ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε από το Sky Sports για το αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Λουκάκου να συνεχίσει στην Τσέλσι: «Είναι παίκτης μας, πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής, όμως θα το ξεκαθαρίσουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Μόλις πάρουμε απόφαση και μόλις γνωρίζει ο Ρομελού, θα ξέρετε και εσείς».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.