Γιουβέντους: Οι έξι παίκτες που θέλει να ξεφορτωθεί τον Ιανουάριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ανοίγει επίσημα το Σάββατο (1/1) και τα σενάρια για τον τρόπο που θα κινηθούν οι ομάδες ολοένα και φουντώνουν. Το ίδιο ισχύει και για τη Γιουβέντους, με την ιδιοκτησία των μπιανκονέρι να έχει δώσει εντολή για εξοικονόμηση κόστους με την πώληση ή τον δανεισμό παικτών.

Η Corriere dello Sport παρουσίασε ονόματα έξι ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενδέχεται να αποχωρήσουν από το Τορίνο τον Ιανουάριο. Ο πρώτος είναι ο Ράμζεϊ, ο οποίος πήγε στη Γιουβέντους το 2019. Κοστολογείται στα δύο εκατομμύρια ευρώ και λαμβάνει επτά εκατομμύρια.

Ο ΜακΚένι είναι ο δεύτερος, με τον 23χρονο Αμερικανό να βρίσκεται στους μπιανκονέρι από το 2020. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αξία του είναι 19 εκατομμύρια ευρώ και ο μισθός του τρία εκατομμύρια. Η λίστα συνεχίζεται με τον Ραμπιό. Ο Γάλλος κοστολογείται στα 22 εκατομμύρια, με τις απολαβές να φτάνουν τα επτά εκατομμύρια.

Το τέταρτο όνομα στη λίστα είναι εκείνο του Αρτούρ ο οποίος είχε γίνει ανταλλαγή με τον Πιάνιτς από την Μπαρτσελόνα. Η αξία του φαίνεται να είναι αρκετά υψηλή καθώς φτάνει τα 60 εκατομμύρια, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Μία μεγάλη πώληση για την ομάδα του Τορίνο, αν τα καταφέρει, θα είναι αυτή του Κουλουσέβσκι. Ο Σουηδός επιθετικός αξίζει 25 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ενώ λαμβάνει κάθε χρόνο τρία εκατομμύρια. Τέλος, ο Μπέντανκουρ είναι ακόμη ένας παίκτης που ο Γιουβέντους θέλει να «πετάξει» από πάνω της. Η αξία του; Επτά εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο μισθός του αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.