Αταλάντα: Ο Ίλιτσιτς παλεύει ξανά με την κατάθλιψη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς απουσίασε από τις αναμετρήσεις της Αταλάντα με Βενέτσια και Ίντερ, παρότι δεν αντιμετώπιζε κάποιον τραυματισμό ή τιμωρία. Ο Σλοβένος επιθετικός έμεινε εκτός για λόγους υγείας σύμφωνα με τη Repubblica, αλλά διαφορετικού τύπου.

Η κατάθλιψη είναι ένας δαίμονας που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια τον 33χρονο ποδοσφαιριστή. Το 2019 είχε απουσιάσει μήνες ολόκληρους από τις υποχρεώσεις της Αταλάντα, ωστόσο από την προηγούμενη σεζόν βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Η ηλικία του και ο πλουραλισμός στις θέσεις επίθεσης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League τού έχει στερήσει τη φανέλα βασικού των προηγουμένων ετών, παρ’ όλα αυτά παραμένει πολύ σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας και γι’ αυτό η υποτροπή αυτή προβληματίζει τους ανθρώπους της.

Η πρώτη σκέψη της Αταλάντα είναι να στηρίξει ξανά τον παίκτη και να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και τις προηγούμενες φορές. Όμως το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι πλέον είναι ανοιχτή ακόμα και να τον παραχωρήσει.

Η τιμή του δεν προσδιορίζεται, όμως η Repubblica αναφέρει ότι ο ιταλικός σύλλογος ακούει προτάσεις ακόμα και για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Προς στιγμήν, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ίλιτσιτς να παραμείνει στο σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αποκλείεται η λύση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.