Στο Πανόπουλο Ηλείας η Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα σήμερα Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι καταδρομικοί εμβολιασμοί των κατοίκων της υπαίθρου σε περιοχές της Αχαΐας και την Ηλείας, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ.

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στο Πανόπουλο Ηλείας (στο Αγροτικό Ιατρείο κατά τις ώρες 9:30 με 14:00) προκειμένου να εμβολιαστούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είτε με την α΄ δόση, είτε με τη β΄ δόση ή με την αναμνηστική (γ) δόση του εμβολίου της Phizer. Όσοι κάτοικοι θα συμμετάσχουν στην εμβολιαστική διαδικασία, είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σημαντική είναι η βοήθεια και η στήριξη του Κέντρου Υγείας Ερυμάνθου που θα συνδράμει σε αυτή την εμβολιαστική διαδικασία με την διάθεση ιατρικού προσωπικού και εμβολίων.

Η οργάνωση των καταδρομικών εμβολιασμών στους κατοίκους της επαρχίας έχει τη μορφή επιτόπιας εμβολιαστικής δράσης με όφελος την αποφυγή της μετάδοσης της νόσου του νέου κορωνοιού, την αποφυγή της νοσηρότητας και τη διατήρηση της Δημόσιας Υγείας σε υψηλά επίπεδα για τις περιοχές αυτές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.