Πάτρα: Πήγε να εμβολιαστεί για άλλον αλλά τον κατάλαβαν και εξαφανίστηκε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης στο Κ.Υ. Νοτίου Τομέα και παρακείμενων σπιτιών και επιχειρήσεων εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για να εντοπίσουν το νεαρό άτομο που προσήλθε στο Εμβολιαστικό Κέντρο και εμβολιάστηκε με ψευδή στοιχεία για λογαριασμό άλλου.

Ο άνδρας που αναζητείται πλέον , το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε στο Εμβολιαστικό Κέντρο των Ζαρουχλεΐκών και δήλωσε στο ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό πως ήθελε να εμβολιαστεί . Του ζήτησαν ταυτότητα, δήλωσε πως την ξέχασε και παρέδωσε το δίπλωμα του.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε ωστόσο κατά την διαδικασία της ταυτοπροσωπίας ο γιατρός κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά αφού ο υποτιθέμενος πατρινός που θα εμβολιαζόταν είχε τεράστια ηλικιακή διαφορά με τον άνθρωπο που είχε απέναντι του.

Αμέσως εκλήθη η αστυνομία στο σημείο, ωστόσο ο νεαρός όταν κατάλαβε ότι το σχέδιο στράβωσε, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Μόλις στο σημείο έφτασε η αστυνομία ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο αλλά εκείνος προφασίστηκε πως λείπει εκτός Πατρών … ενώ πριν από λίγο υποτίθεται είχε εμβολιαστεί.

Από το Εμβολιαστικό Κέντρο δεν κατεχωρήθει ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο νεαρός πήγε να εμβολιαστεί έναντι αμοιβής για λογαριασμό άλλου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.