Πάτρα: Τι λέει η δικηγόρος της 14χρονης μετά την απόφαση για προφυλάκιση του 47χρονου προπονητή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Από την πρώτη στιγμή τα γρήγορα αντανακλαστικά της οικογένειας της ανήλικης οδήγησαν στην καταγγελία αυτής της υπόθεσης και στην άμεση σύλληψη του καθηγητή πυγμαχίας. Δώσαμε αγώνα μαζί με τους συνεργάτες μου προκειμένου να εισφέρουμε στοιχεία στη Δικαιοσύνη για να οδηγηθεί σε μια δίκαιη κρίση.

Η παιδοψυχιατρική έκθεση ήταν σαφέστατη, υπήρξε διαφωνία του κυρίου ανακριτού και του μου εισαγγελέα για το εάν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ο κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και λόγω αυτής της διχογνωμίας η υπόθεση παραπέμφθηκε να κριθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Η πρόταση της κυρίας εισαγγελέως ήταν να προφυλακιστεί και ακολουθήθηκε από το συμβούλιο.

Είναι μια δικαίωση για την οικογένεια, οι οποίοι εύχονται κανένα παιδί και κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί στη θέση τους και προτρέπουν τα θύματα ανήλικα και μη να καταγέλλουν όσα βιώνουν με εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» τονίζει στο protothema.gr η συνήγορος της μαθήτριας κυρία Γιάννα Παναγοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστικό συμβούλιο υπήρχε διχογνωμία για την προφυλάκιση του προπονητή, με την Πρόεδρο Πρωτοδικών να ψηφίζει κατά και τα άλλα δύο μέλη υπέρ της προφυλάκισης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.