Πάτρα: Ο Απόστολος Κατσιφάρας για το Δήμο(;) – Συζητήσεις για το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, καθώς όπως φαίνεται ο νέος πρόεδρος θέλει να ενισχύσει τα ποσοστά του κόμματος, που προς το παρόν δείχνουν ανοδικές τάσεις στις δημοσκοπήσεις.

Ετσι, σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Απόστολο Κατσιφάρα για το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο της Πάτρας.

Ο τ. περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας με δύο εκλογικές νίκες στο ενεργητικό του ( η ήττα στις τελευταίες εκλογές, όπως σημειώνουν από το περιβάλλον του ήλθε κάτω από «περίεργες» υπόγειες πολιτικές διαδρομές)  θεωρείται σημαντικό κεφάλαιο για τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και δεν είναι απίθανη ακόμη και η επανάκαμψή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, με την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές (είχε εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας 2004, 2007, 2009, ενώ στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου τοποθετήθηκε υφυπουργός Δικαιοσύνης).

Το εάν θα έχουν θετική κατάληξη οι κουβέντες θα φανεί μελλοντικά, αυτό που σίγουρα αναδεικνύεται είναι πως αρχίζουν να «ζεσταίνονται» τα προεκλογικά σενάρια, παρότι έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας.

Πάντως θυμίζουμε πως ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Νίκος Παπαδημάτος, επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Μπροστά», όσο και ο επικεφαλής του «σπιράλ» Πέτρος Ψωμάς.

Από τις υπόλοιπες παρατάξεις ακόμη το τοπίο παραμένει «θολό».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.