Πάτρα: Ανήλικοι οι δράστες στη ληστεία με μαχαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανήλικοι είναι οι δράστες της ληστείας που έγινε πρόσφατα στην Πάτρα και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα από άνδρα που κινείται πεζός.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία και αναζητούνται για να συλληφθουν ενώ έχει γίνει δικογραφία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών που απείλησαν με μαχαίρι πολίτη που κινούνταν πεζός και του αφαίρεσαν.

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης, Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση ληστείας σε βάρος πολίτη.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι, στις 16-1-2022, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, επιβαίνοντας σε δίκυκλο, πλησίασαν ημεδαπό άνδρα, που κινούνταν πεζός και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150
ευρώ.

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών».

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.