Χριστίνα Αλεξοπούλου: “Έτη πολλά και ευλογημένα στον Πρωθιεράρχη των Πατρών”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τις ευχές της στο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή στέλνει με μήνυμα της η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Το μήνυμα της αναφέρει:

“Εορτάζει σήμερα ο Ποιμενάρχης της των Πατρέων Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος. Ο Ιεράρχης της αγάπης, της προσφοράς και του μέτρου, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία της Πάτρας εδώ και 17 χρόνια που βρίσκεται στο πηδάλιο της Μητρόπολης.

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου δήλωσε: «Ευλογία εκ Θεού και τύχη αγαθή θέλησε να έχουμε έναν φωτισμένο Ιεράρχη στην Πάτρα, στην πόλη του Αποστόλου Ανδρέα και στη Μητρόπολή που εκκόσμησαν προσωπικότητες όπως ο Εθνεγέρτης Γερμανός και ο αρχοντικός Νικόδημος. Ο Σεβασμιώτατος είναι για όλους μας παράδειγμα καλοσύνης, σεμνότητας και προσφοράς αλλά και καταφυγή στα δύσκολα. Εύχομαι ο Δωρεοδότης Θεός να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση για να συνεχίσει το πολυσχιδές και καρποφόρο έργο του για τους Πατρινούς και την Εκκλησία.»”

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.