Η Αστυνομία ανέλαβε τις έρευνες για τον άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στη Χαλανδρίτσα -Τι εκτίμησε ο ιατροδικαστής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αστυνομία ανέλαβε τελικά την προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 56χρονου Πατρινού Δ.Κ. ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του στον δρόμο Χρυσοπηγή-Λακώματα κοντά στον Καταρράκτη. Η απόφαση οι έρευνες να ανατεθούν στην Αστυνομία και όχι στην Πυροσβεστική, προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και σύμφωνα με τα οποία υπάρχει υπόνοια τροχαίου δυστυχήματος.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ωστόσο οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες τονίζουν πως ερευνώνται και άλλες παράμετροι του περιστατικού προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Ο 56χρονος δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και έτσι δεν κατέστη εφικτή η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του από συγγενείς και φίλους

Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν το είχε ξεχάσει, ή αν σκόπιμα το είχε εγκαταλείψει στο άλλο όχημα. Οι απαντήσεις που θα δοθούν θα στηριχθούν μόνο στα ευρήματα, καθώς δεν υπήρχε μάρτυρας που να διαφωτίσει τις συνθήκες του περιστατικού, με εξαίρεση έναν βοσκό ο οποίος βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο είδε τους καπνούς και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο 56χρονος εκτός από το σπίτι του στην Πάτρα στην περιοχή των Δεμενίκων όπου διέμενε, είχε και εξοχικό κοντά στην Βλασία όπου διέμενε ορισμένες φορές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.