Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά: Αφόρισε Χωμενίδη και Μόσιαλο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλο αφόρισε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου, ο Μητροπολιτης πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος. Αφού εκτόξευσε πύρινο λόγο για τις αναφορές που έκαναν και οι δύο στην Παναγία την περίοδο των Χριστουγέννων, ο πρώτος με άρθρο του και ο δεύτερος με μια χιουμοριστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον αφορισμό!

Αφορμή για τον αφορισμό, στάθηκαν οι αναφορές των δύο ανδρών τα Χριστούγεννα του 2021 στην Παναγία: ο μεν κ. Μόσιαλος είχε αναρτήσει ένα χλευαστικό meme, ο δε Χρήστος Χωμενίδης ένα άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάιο του 2020 ο κ. Αμβρόσιος είχε αφορίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.